obowiązek informacyjny newsletter

  • Administratorem Państwa danych osobowych jest spółka Mazury PTTK Sp. z o.o.
    (ul. Staromiejska 1, 10-950 Olsztyn).
  • Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu wysyłki newslettera zawierającego treści marketingowe.
  • Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest Państwa zgoda.
  • W celu uzyskania dodatkowych informacji lub skierowania żądań dotyczących przetwarzania przez nas danych osobowych mogą Państwo skontaktować się za pomocą adresu
    e-mail info@mazurypttk.pl.
  • Dostęp do Państwa danych będą mieć upoważnieni pracownicy spółki oraz podmiot współpracujący ze spółką, obsługujący systemy informatyczne, w których przetwarzane są Państwa dane osobowe.
  • Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu wycofania zgody na wysyłkę newslettera.
  • Przysługuje Państwu prawo do:
    • żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz do przeniesienia danych.
    • cofnięcia zgody na przesyłanie treści marketingowych/przetwarzanie danych osobowych w tym celu w dowolnym momencie poprzez przesłanie wiadomości na adres info@mazurypttk.pl lub poprzez kliknięcie odpowiedniego odnośnika w treści newslettera; wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem wysyłki treści marketingowych/przetwarzania danych osobowych, których dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
    • wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych dotyczącej przetwarzania przez nas Państwa danych osobowych.
  • Państwa dane nie będą wykorzystywane do profilowania, ani podejmowania zautomatyzowanych decyzji.